Panellets !!!!
IIngredients per fer-ne una bona pila ...
- 1.000 gr. de farina d’ametlla crua
- 800 gr. de sucre
- 150 gr. de patata bullida amb pell o moniato
- La pell de ½ llimona ratllada
Preparació:
- Per fer la massa, pelarem la patata bullida o moniato i ho xafarem amb una forquilla i afegirem el sucre, la farina d’ametlla crua i la pell de llimona. Ho barrejarem amb les mans fins que quedi una pasta homogènia i es desenganxi del recipient. Aquesta massa ens servirà per tots els tipus de panellets. Deixarem la massa a la nevera unes 12 hores perquè agafi cos.
- Panellets de pinyons: El millor truc per arrebossar bé els panellets amb els pinyons, és barrejant el rovell d’un ou amb els pinyons crusos.
- Panellets de coco: barrejar la mateixa quantitat en volum de massa que de coco ratllat. Un cop estigui tot ben barrejat els hi fem forma de piràmide i les arrebossem amb coco ratllat per sobre i farina per sota i les pintem amb rovell d’ou.
- Panellets d’ametlla: amb la massa, fem petites barres rectangulars, utilitzem la clara d’ou perquè s’enganxi l’ametlla filada.Cocció: Coure al forn fort (225-250 graus) uns 8 minuts.
US ANIMEM A FER-NE !!!
Mireu que bons han quedat!!! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada